Sztorink

"A Mi közös sztorink, amely megváltoztatta a sport és szórakozás fogalmát..."

Az új Jégdisco szervezői 2013-ban vették át a péntek esti jeges esték irányítását, ahol a nagysikerű decemberi szezonnyitó után minden hétvégén több százan látogattak vissza a jégpályára, hogy újra átéljék a páratlan élményt nyújtó rendezvényünket. A koncepciónk már a kezdetektől az volt, hogy egy olyan szórakozási lehetőséget nyújtsunk szegedi és a környékben élő vendégeink részére, ahol minden alkalommal újdonságokkal színesítettük a hangulatot és ezzel jó kedvre derítettük a résztvevőket.

Számos újdonsággal bővült az új Jégdisco a korábbi “életéhez” képest. A sötétben való jégkorcsolyázás és az extra színes fény- és hangtechnika már a kezdetektől adott volt a hangulatkeltéshez, hogy a rezidens DJ-k még jobb hangulatot tudjanak teremteni az aktuálisés örök kedvenc slágerzenéikhez. Az idei szezonban is hétről-hétre meglepjük vendégeinket ajándékokkal, meglepetésekkel és a közkedvelt egyedi készítésű “Jégdisco matricákkal”.

Újdonság volt az is, hogy a professzionálisan elkészített- és megszerkesztett partifotókat és partivideókat könnyen és gyorsan elérjék vendégeink az immáron több mint 11.500 főt meghaladó Facebook rajongói oldalunkon, illetve a 3000 lelkes rajongónk van az Instagramon is!

A fiataloktól az idősebbik generációig, a kezdőktől a haladókig, a szingliktől a párkapcsolatban élőkig mindenki egy helyre összpontosult, így a péntek esték fergeteges hangulatban teltek el.

"Az idei szezon sem telhet el sportos izgalmak és szórakoztató élmények nélkül!"

Az alapelvünk a kezdetektől az volt, hogy a fiataloknak biztonságos- és megfelelő körülmények között töltsék el a péntek estéjüket egy olyan helyszínen ahol akár a szülők is bármikor bepillantást nyerhetnek, hogy valóban a páratlan élményről és hangulatról szól a szórakoztatás.

A rendezvényünket megszervezését hosszútávon vállaltuk, hogy egy sportos, biztonságos és minőségi szórakozást nyújtson minden egyes alkalommal vendégeink számára.

Minden szezonban előzőekhez képest hasonlóan egy sikeres folytatásra készülünk a fiatalos és lelkes csapatunkkal, hogy a visszatérő- és új vendégeink számára továbbra is maradandó élményt nyújtsunk. Újra szeretettel várjuk azokat a kollégiumokat és nagycsoportokat is, akik a tavalyi szezonban megtiszteltek jelenlétükkel, valamint az új "becsúszókat".

Próbáld ki és szeresd meg Te is a Jégdisco adta lehetőségeket!
Ha esetleg nem próbáltad volna még a jégkorcsolyázást, akkor se csüggedj! Kölcsönözz a helyszínen kiváló minőségű jégkorcsolyát, többféle méretben - és irány a pálya a barátokhoz!

"A helyszín és a rendezvény zavartalan biztosítását szem előtt tartva..."

Dél-Magyarország legnagyobb fedett műjégpályája biztosítja vendégeink számára a helyszínt a szegedi jégdiszkónak péntek esténként. Egyszerre több száz jégkorcsolyázni vágyó fiatalnak és felnőttnek van lehetősége 2 órán át csúszni, szórakozni és kikapcsolódni a Jégdisco csapatával. A jégpálya “Hüttében”, akár a forralt bor vagy a forró tea mellett van lehetőségünk elfogyasztani a frissen készült melegszendvicset, vagy hot-dogot. Rendezvényünket tapasztalt biztonsági szolgálat biztosítja, hogy mindenkinek zavartalan legyen a szórakozása.

  • Pálya mérete (játéktér): 30 x 60 méteres szabványos fa palánkkal
  • Borítása: hőszigetelt 8 cm-es hűtőbeton+ jég (szezonálisan)
  • Ülőhely a lelátón: 500 fő
  • Maximális egyidejű korcsolyázók létszáma: 400 fő
  • Közönség öltöző: kb. 300 fogassal ellátott ruhatár + öltöző rész
  • Külső parkolók száma: 80 parkolóhely
  • Egyéb szolgáltatást nyújtó helységek: büfé, korcsolya kölcsönzés, élezés

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: +36 30 727 6977
Szegeden: Minden héten pénteken 20:00-22:00
Algyőn: Minden páratlan héten szombaton 18:00-20:00

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya