Házirend

 1. A szegedi Jégdisco-ba belépő látogatók a jegy megvásárlásával és a szolgáltatások igénybevételével elfogadják a Jégpálya házirendjét, biztonsági rendszabályait, és tudomásul veszik, hogy azok megszegésekor a pályafelügyelők a terület elhagyására kötelezhetik őket.

 2. A Jégdisco-t mindenki a saját felelősségére látogathatja. A pályán sapka és kesztyű viselése kötelező! A jégpályát csak és kizárólag korcsolya használatával lehet igénybe venni, cipővel a jégen tartózkodni TILOS! Az épületben található lépcsőt korcsolyával mindenki csak saját felelősségére használhatja.

 3. A pálya üzemeltetője és rendezői mindent megtesznek a Jégdisco biztonságos működtetése érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása (pl.: fogózás), vagy az egyéni balesetek miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal!

 4. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk.

 5. Amennyiben bármilyen baleset történik, kérjük, haladéktalanul értesítsék a pályafelügyelőket!

 6. Vészhelyzet esetén kérjük, kövessék a rendezők utasítását és “kijárat” feliratokat!

 7. A Jégdisco meghirdetett rendezvények esetleges időpont változtatásának jogát, az ebből eredőkárokért semmilyen felelősséget nem vállal. Rendezvény elmaradása esetén a jegyek kizárólag ajegypénztárban és a tárgynapon válthatók vissza. A jegy árán kívül a látogató nem léphet felsemmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel a rendezőkkel szemben. Egyéb esetben jegyet nem cserélünk és nem váltunk vissza.

 8. A Jégdisco rendezői fenntartja magának a jogot arra, hogy előzetes helyszíni tájékoztatást követően a pályát, vagy annak egy részét, zártkörű rendezvény miatt a közönség előtt lezárja,ezzel kapcsolatosan további reklamációt nem fogadunk el és a jegyet nem váltjuk vissza.

 9. Az Jégdisco nyitva tartása és jegyárai a jegypénztáraknál kihelyezett táblán és a www.jegdiscoszeged.hu oldalon olvashatók. A belépőjegy a jégpálya használatára jogosít, a korcsolya kölcsönzés költségtérítésesek.

 10. A Jégdisco Szeged rendezvényeit 13 éven aluliak kizárólag nagykorú felügyelete mellett látogathatják!

 11. A jegy megvásárlásával egyidejűleg elfogadod, hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készül,amely a rendezvényt lebonyolító partisorozat hivatalos Facebook oldalán és saját weboldalán megjelenik. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető,viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel, vagy a rendezvény szervezőkkel szemben.

 12. Dohányozni a szegedi Műjégpálya területén csak az arra kijelölt helyeken lehet. A büfében a 18 év alatti látogatókat alkoholos itallal nem szolgálják ki! A büfében megvásárolt termékeket lehetőleg az épület területén kérjük elfogyasztani. A jégpálya területére étellel, itallal belépni TILOS és BALESETVESZÉLYES!

 13. Az Műjégpálya területén tilos szemetelni, illetve a pályát és berendezésit megrongálni. A pályaterületén mindennemű szándékos rongálás büntető feljelentéssel és anyagi felelősségre vonással jár.

 14. A jégpályáról az ittas- vagy kábítószer befolyása alatt álló látogatókat még érvényes jegybirtokában is haladéktalanul távozásra szólítjuk fel és ebben az esetben a rendezőség a jegy árát nem téríti vissza!

 15. A Műjégpálya területére tilos behozni bármilyen italt, üveget, szúró- és vágóeszközt, illetve bármilyen a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.

 16. A talált tárgyakat kérjük haladéktalanul a pályafelügyelőknek átadni, akik azokat ellenőrzés után a kasszában adják le. Az őrizetlenül hagyott csomagokért, táskákért, továbbá a ruhatárban elhelyezett értéktárgyakért (ékszer, készpénz, mobiltelefon...stb.) felelősséget nem vállalunk! Csak az eredeti ruhatári jegy jogosít a ruhák kiadására, telefonon bemutatott jegy nem.

 17. A Jégdisco Szeged, szezonálisan minden pénteken nyitva tart 19:30 órától 22:00 óráig.

 18. A diák kedvezményekhez hozd el magaddal érvényes diákigazolványodat, amivel egyben életkorodat is tudod igazolni.

Nyitvatartás (Jégdisco):

Telefon: +36 70 284 1841
E-mail: hello@jegdiscoszeged.hu
2019. október 4-től, 2020. március 27-ig.
Minden péntek este 19:30 - 22:30 óráig.
Kapunyitás: 19:30 óra. Jégidő: 20:00-22:00 óra.

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya