Házirend

 1. A szegedi Jégdisco-ba belépő látogatók a jegy megvásárlásával és a szolgáltatások igénybevételével elfogadják a Jégpálya házirendjét, biztonsági rendszabályait, és tudomásul veszik, hogy azok megszegésekor a pályafelügyelők a terület elhagyására kötelezhetik őket
 2. A Jégdisco-t mindenki a saját felelősségére látogathatja. A pályán sapka és kesztyű viselése ajánlott! A jégpályát csak és kizárólag korcsolya használatával lehet igénybe venni, cipővel a jégen tartózkodni TILOS! Az épületben található lépcsőt korcsolyával mindenki csak saját felelősségére használhatja
 3. A pálya üzemeltetője és rendezői mindent megtesznek a Jégdisco biztonságos működtetése érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása (pl.: fogózás, hógolyózás), vagy az egyéni balesetek miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal!
 4. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk.
 5. A jégpálya palánkra, korlátra felülni tilos és balesetveszélyes!
 6. Amennyiben bármilyen baleset történik, kérjük, haladéktalanul értesítsék a pályafelügyelőket!
 7. Vészhelyzet esetén kérjük, kövessék a rendezők utasítását és “kijárat” feliratokat!
 8. A Jégdisco meghirdetett rendezvények esetleges időpont változtatásának jogát, az ebből eredőkárokért semmilyen felelősséget nem vállal. Rendezvény elmaradása esetén a jegyek kizárólag ajegypénztárban és a tárgynapon válthatók vissza. A jegy árán kívül a látogató nem léphet felsemmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel a rendezőkkel szemben. Egyéb esetben jegyet nem cserélünk és nem váltunk vissza.
 9. A Jégdisco rendezői fenntartja magának a jogot arra, hogy előzetes helyszíni tájékoztatást követően a pályát, vagy annak egy részét, zártkörű rendezvény miatt a közönség előtt lezárja,ezzel kapcsolatosan további reklamációt nem fogadunk el és a jegyet nem váltjuk vissza.
 10. Az Jégdisco nyitva tartása és jegyárai a jegypénztáraknál kihelyezett táblán és a www.jegdiscoszeged.hu oldalon olvashatók. A belépőjegy a jégpálya használatára jogosít, a korcsolya kölcsönzés költségtérítésesek.
 11. A jégpályára 12 év alatti gyermek felnőtt felügyelete nélkül egyedül nem léphet rá!
 12. A jegy megvásárlásával egyidejűleg elfogadod, hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készül,amely a rendezvényt lebonyolító partisorozat hivatalos Facebook oldalán és saját weboldalán megjelenik. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető,viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel, vagy a rendezvény szervezőkkel szemben.
 13. Dohányozni a szegedi Műjégpálya területén csak az arra kijelölt helyeken lehet. A büfében a 18 év alatti látogatókat alkoholos itallal nem szolgálják ki! A büfében megvásárolt termékeket lehetőleg az épület területén kérjük elfogyasztani. A jégpálya területére étellel, itallal belépni TILOS és BALESETVESZÉLYES!
 14. Az Műjégpálya területén tilos szemetelni, illetve a pályát és berendezésit megrongálni. A pályaterületén mindennemű szándékos rongálás büntető feljelentéssel és anyagi felelősségre vonással jár.
 15. A jégpályáról az ittas- vagy kábítószer befolyása alatt álló látogatókat még érvényes jegybirtokában is haladéktalanul távozásra szólítjuk fel és ebben az esetben a rendezőség a jegy árát nem téríti vissza!
 16. A Műjégpálya területére tilos behozni bármilyen italt, üveget, szúró- és vágóeszközt, illetve bármilyen a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.
 17. Az értékmegőrzőn kívül elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A talált tárgyakat kérjük haladéktalanul a pályafelügyelőknek átadni, akik azokat ellenőrzés után a kasszában adják le. Az őrizetlenül hagyott csomagokért, táskákért felelősséget nem vállalunk!
 18. A Jégdisco szezonálisan Szegeden minden pénteken nyitva tart 19:30 órától 22:00 óráig, míg Algyőn alkalmanként 18:00-20:00-ig.
 19. A diák kedvezményekhez hozd el magaddal érvényes diákigazolványodat.

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: jegdiscoszeged@gmail.com
Műjégpálya Szeged: 2023. október - 2024. március (minden héten pénteken)
Műjégpálya Algyő: 2023. december 2-től (kéthetente szombaton)

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya