Véget ért a legsikeresebb 2021/2022-es Jégdisco szezon!

Véget ért a legsikeresebb 2021/2022-es Jégdisco szezon!

Jégdisco Szeged FAMILY !
 

Köszönjük Nektek, hogy a 2021/2022-es szezont együtt zárhattuk a szegedi Műjégpályán! Végtelenül hálásak és büszkék vagyunk rátok, hogy péntek esténként minket választottatok! A jégcsarnok, ahol a jégkorizás mellett volt lehetőség szórakozni, ismerkedni, barátokkal találkozni és nem utolsó sorban jól érezni magatokat a jégen Szegeden és Algyőn!
 

Az elmúlt 8 év egyik legsikeresebb szezonját zártuk, ahol a JD szervezői mindent megtettek a biztonságos és színes programokkal megszervezett szabadidő eltöltésére! Külön köszönet Ede-nek az alázatos szervezői munkát, Timi-nek és Fruzsina-nak a kedves kiszolgálást, a DJ-knek MolnárBének, G3rixnek, GaBronak és JOERJUNIORnak a legjobb zenéket, fotósainknak Balázsnak, Ádámnak és Andrásnak, hogy megörökítették a legjobb pillanatokat, a jégkorikölcsönzősöknek az éles jégkorikat, büféseknek és nem utolsó sorban a SzegedSport / Műjégpálya Szegednek és annak munkatársainak a kiváló jég biztosítását!
 

Egy hely, ahol minden korosztály megtalálta a hétvégi kikapcsolódási lehetőséget, ahol nem számított, hogy ki mennyi idős, ki milyen tudással lépett a jégre, hiszen az új mottónk: "100% SPORT, ZENE, SZÓRAKOZÁS - MINDENKINEK!"

Mindig örömmel gondoljatok vissza erre az időszakra, hiszen egyszer vagytok fiatalok... Várunk vissza a jövő szezonban is, azután és azután is! 
 

De! Még nem búcsúzunk el teljesen, hiszen kinyitunk még egy utolsó alkalomra, mert MEGÉRDEMLITEK! Jön az EXTRA ráadás, méghozzá a húsvéti tavaszi szünetben, Április 15-én pénteken, ahol minden eddiginél nagyobb SHOW-val jelentkezünk!

4 DJ - JD ALLSTARS DJ-k
JOERJUNIOR

MolnárBé

G3rix

GaBro

​+ EXTRA | +30 PERC JÉGIDŐ!

A bónuszon meghosszabbított jégidővel várunk mindenkit! 20:00-22:30-ig csúszunk a jégen, a tavaszi szünetben!

Esemény: Jégdisco Szeged ★ BÓNUSZ - HÚSVÉTI TAVASZI SZÜNET - Műjégpálya, Szeged | 2022. április 15. péntek
 

Húsvéti tavaszi szünet

Kibővített diszkó #fények

#Szórakozás és zene

Több mint 2 óra #jégkorizás

Partyfotózás & videó

Belépők a helyszínen
 

Kövess minket az Instagramon, TikTokon is: @jegdisco

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: jegdiscoszeged@gmail.com
Műjégpálya Szeged: 2023. október - 2024. március (minden héten pénteken)
Műjégpálya Algyő: 2023. december 2-től (kéthetente szombaton)

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya