Óriási hangulat és rengeteg, örömteli mosoly a USNK koncerten is!

Óriási hangulat és rengeteg, örömteli mosoly a USNK koncerten is!

Huhhh... Nem is tudjuk, hogy hol kezdjük!?
Januárban feltettünk egy kérdést, hogy szeretnétek e látni az X-Faktor első- és második helyezett csapatát, névszerint a USNK-t és a Stolen Beat-et!
Nos, kevesebb mint 24 óra alatt - akkor - több mint 2000 szavazat érkezett és akkor éreztük, hogy meg kell lépni azt, amit a Jégdisco Szeged eseményein még nem hoztunk létre!
Méghozzá 1-1 koncertet, a szokásos Jeges Estünkön, ahol a hely adottságai nem éppen egy koncertre vannak tervezve, de a profi csapatunk mindent meg tett azért, hogy megvalósuljon a kérésetek... sikeresen!

Számunkra a mai napig a legfontosabb az, hogy Vendégeinknek biztosítsuk a sportot, zenés körülmények között - ezáltal is "kimozdítva" a fiatalokat / felnőtteket jégkorizni!
Külön öröm és pozitív visszajelzés részünkre, hogy ilyen sokan részt vesztek péntekenként rendezvényeinken! Köszönjük, hogy itt voltatok legutóbb is a USNK fellépésén és azt a sok mosolygós arcot!

A USNK tagjai (Nimród és Kund), úgy mint a Stolen Beat-es srácok (a két Bence), elképesztően szerény srácok, akik hangjukkal és zenéikkel több száz fiatal szívét dobogatja meg!
Pénteken sem volt ez másképp... Teltházas rendezvényeinken a fiatalok, felnőttek és a szülők is nagyon élvezték a koncerteket, ahol a jégkorcsolyázás páratlan élményének a lehetősége is biztosított volt.

A szezonunk hamarosan véget ér (ezért az egyik szemünk sír), de mindent kárpótolnak az élmények! Reméljük, hogy a szezon végéig (Március 29.) találkozunk még a Szeged Városi Műjégpályán péntekenként!?

Továbbá köszönjük kiemelt támogatóinknak, valamint a Jégdisco Szeged valamennyi csapattagjának a támogatását és segítségét - akik nélkül nem sikerülhetett volna ilyen magas szinten megvalósítani az "Exclusive" fellépéseket!
Támogatóink: Pizza Monkey • Holi Color Szeged • Partypoint Szeged-Árkád / Csatai Gergő • PG Audio • N2Photo • Bajorics Balázs • huPetrol Szeged • TÖDE Party • Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Nyitvatartás (Jégdisco):

Telefon: +36 70 284 1841
E-mail: hello@jegdiscoszeged.hu
2019. október 4-től, 2020. március 27-ig.
Minden péntek este 19:30 - 22:30 óráig.
Kapunyitás: 19:30 óra. Jégidő: 20:00-22:00 óra.

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya