Nem lesz Jégdisco a szegedi Műjégpályán, de helyette tervezünk mást Szegeden!

Nem lesz Jégdisco a szegedi Műjégpályán, de helyette tervezünk mást Szegeden!

Kedves fiatalok, Kedves szülők!

Bizonyára sejtitek, hogy miért voltunk eddig “csöndbe”… Bizonytalan volt eddig minden, de mostmár bizonyos: IDÉN NEM NYIT KI A SZEGEDI MŰJÉGPÁLYA! Nagyon sajnáljuk, de ez ellen nem tudunk mit tenni, de folyamatosan azon dolgozun, hogy a péntek estétek ne teljenek el úgy, hogy nem találkoznánk. (erről kicsit később)

TÉNYLEG NEM LESZ JD SZEGEDEN? MI AZ OKA ENNEK?

Sajnos, tényleg nem lesz idén Szegeden a Műjégpályán, mivel Önkormányzati cégről van szó, így a vezetés a rezsiválságra hivatkozva több hozzá tartozó céget, létesítményt hamarosan be fog zárni - többek között a szegedi Műjégpályát is. Mivel olyan irreálisan magas áram- és gázdíjakat von el egy-egy ilyen létesítmény mint pl. a műjégpálya, hogy szinte lehetetlen kitermelni a működéshez szükséges forrásokat. Reméljük, hogy újra találkozhatunk a szegedi Műjégpályán, de ez inkább már a 2023/2024-es szezonban lesz.
 

EGYÁLTALÁN LESZ HELYETTE MÁS?

Az első jó hír! Tavaly párhuzamosan megnyílt a lehetőség jégkorizni az új algyői jégpályán - így éltünk a lehetőséggel és ott is megrendezésre került a Jégdisco. A körülmények adottak, ugyanúgy diszkófények mellett, a DJ-k által lejátszott zenékre lehet jégkorizni is az idei szezonban is! A szezonnyitó Október 22-én szombaton indul, 17:00-19:00 órás idősávban. A fergeteges hangulat és az igazi JD hangulat továbbra is biztosítva lesz számotokra. A helyszínen lehetőség van jégkorcsolya bérlésre is, valamint ha megszomjaznál, akkor vár a jégpálya büfé!

MIVEL TÖLTJÜK ÍGY A HÉTVÉGI SZABADIDŐNKET?

Itt az extra meglepetés - ami sokak számára újdonságot jelenthet! Nem sokan tudjátok, de a JD szervezői párhuzamosan több bulisorozatot szerveznek (TÖDE Party, Holi Color, SáRa Party, Strand Party) így a továbbiakban bővítjük portfoliónkat, hogy azok a lelkes fiatalok, akiket a szüleik mindig örömmel és biztonságban tudhattak nálunk a jégpályán, a jövőben is lehessen egy olyan szórakozási forma, ahova továbbra is járhatnak hétvégenként kikapcsolódni, szórakozni a gyerekek! 2011-ben alapítottuk meg a LÁJK BULI sorozatunkat, ahol elsősorban a 13-17 éves korosztály járt, 3 év leforgása alatt több mint 10.000-en szórakoztunk ezeken a bulikon.

Idén a Jégdisco csapata a jég helyett, a táncparkettre csúszik rá!

Közkívánatra újra lesz LÁJK BULI - a JD-seknek, ahol kéthetente pénteken tudunk majd szórakozni!Fontos, hogy ezeken a bulikon alkoholt NEM árusítunk és a belépést diákigazolványhoz kötjük. Az alsó korhatár: betöltött 13. életév, a maximum 17. életév. A nyitóbuli dátuma hamarosan. A helyszín pedig Szeged belvárosa, azon belül az éjszakai bulik egyik legnagyobb szórakozóhelye, de erről majd később.

Még több információ hamarosan: @lajkbuli Instagram (KÖVESD BE TE IS)

ui.: Köszönjük, hogy ha elolvastad és köszönjük az együttérzést. Reméljük, hogy azért a jövőben is sokatokkal találkozunk az algyői jégpályán, vagy a LÁJK BULI péntek estéin!

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: jegdiscoszeged@gmail.com
Műjégpálya Szeged: 2023. október - 2024. március (minden héten pénteken)
Műjégpálya Algyő: 2023. december 2-től (kéthetente szombaton)

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya