Indul egy újabb izgalmas sportos-szórakoztató szezon a Szeged Városi Műjégpályán!

Indul egy újabb izgalmas sportos-szórakoztató szezon a Szeged Városi Műjégpályán!

Kedves leendő- és új vendégeink! Örömmel tudatjuk veletek, hogy fél év szünet után újra műjég borítja a Szeged Városi Műjégpályát, ahol kezdetét veszi egy újabb fantasztikus szezon!
A Jégdisco Szeged csapata a nyári szünetben feltöltődve és újult erővel nyitja meg 2015. október 2-án pénteken este 19:30 órától Szeged legsportosabb és legszórakoztatóbb zenés, jeges estjét minden korosztály számára!
A páratlan hangulatról, minőségről és színvonalról a 2013-ban megalakult profi szervezői csapat gondoskodik idén is, hiszen ismét bizalmat kaptunk a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-től, hogy Mi szervezzük meg minden pénteken a Jégdiscot.
A tavalyi évhez hasonlóan ismét minden pénteken nyitva tartunk este 19:30-tól, egészen 22:00 óráig! A helyszínen a ruhatár használati díja ebben a szezonban is ingyenes! Jégkori kölcsönzés 600 Ft / pár.

Sportos-szórakozás kicsinek-nagyoknak, kezdőknek-haladóknak és mindenkinek aki szeretné vidámságban, jó hangulatban eltölteni 2 óra hosszát a Városi Műjégpályán.

A hangulatról Szeged közkedvelt DJ-i és az All In Partyrádió csapata gondoskodnak, akiktől a helyszínen zenét is lehet kérni! Továbbá a látványról 8 színes lámpa, illetve 3 speciális disco-LED lámpa gondoskodik!

Jegyár mindenkinek: 1.000 Ft (Kiemelt rendezvény)

A nagy érdeklődésre való tekintettel mindenki érkezzen időben és készítse elő a pontos belépőárát, illetve mindenkitől türelmet kérünk. A beléptetés 2 bejáraton fog történni. Az egyik bejárat az elővételes karszalagos (SáRa Party 2015) + VIP, a főbejárat pedig a készpénzes lesz.

A beléptetés- és programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Weboldal: www.jegdiscoszeged.hu 
Instagram: @jegdisco
Snapchat: jegdisco

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: jegdiscoszeged@gmail.com
Műjégpálya Szeged: 2024. október - 2025. március (minden héten pénteken)
Műjégpálya Algyő: 2024. december hónaptól (kéthetente szombaton)

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya