Sztorink

"A Mi közös sztorink, amely megváltoztatta a sport és szórakozás fogalmát..."

Az új Jégdisco szervezői 2013-ban vették át a péntek esti jeges esték irányítását, ahol a nagysikerű decemberi szezonnyitó után minden hétvégén több százan látogattak vissza a jégpályára, hogy újra átéljék a páratlan élményt nyújtó rendezvényünket. A koncepciónk már a kezdetektől az volt, hogy egy olyan szórakozási lehetőséget nyújtsunk szegedi és a környékben élő vendégeink részére, ahol minden alkalommal újdonságokkal színesítettük a hangulatot és ezzel jó kedvre derítettük a résztvevőket.

Számos újdonsággal bővült az új Jégdisco a korábbi “életéhez” képest. A sötétben való jégkorcsolyázás és az extra színes fény- és hangtechnika már a kezdetektől adott volt a hangulatkeltéshez, hogy a rezidens DJ-k még jobb hangulatot tudjanak teremteni az aktuálisés örök kedvenc slágerzenéikhez. Az idei szezonban is hétről-hétre meglepjük vendégeinket ajándékokkal, meglepetésekkel és a közkedvelt egyedi készítésű “Jégdisco matricákkal”.

Újdonság volt az is, hogy a professzionálisan elkészített- és megszerkesztett partifotókat és partivideókat könnyen és gyorsan elérjék vendégeink az immáron több mint 12.000 főt meghaladó Facebook rajongói oldalunkon, illetve több mint 4.000 lelkes rajongónk van az Instagramon is!

A fiataloktól az idősebbik generációig, a kezdőktől a haladókig, a szingliktől a párkapcsolatban élőkig mindenki egy helyre összpontosult, így a péntek esték fergeteges hangulatban teltek el.

2021. októbertől az új algyői Műjégpályán is az eredeti Jégdisco hangulattal jégkorizhatunk és kapcsolódhatunk ki kéthetente szombatonként.

"Az idei szezon sem telhet el sportos izgalmak és szórakoztató élmények nélkül!"

Az alapelvünk a kezdetektől az volt, hogy a fiataloknak biztonságos- és megfelelő körülmények között töltsék el a péntek estéjüket egy olyan helyszínen ahol akár a szülők is bármikor bepillantást nyerhetnek, hogy valóban a páratlan élményről és hangulatról szól a szórakoztatás.

A rendezvényünket megszervezését hosszútávon vállaltuk, hogy egy sportos, biztonságos és minőségi szórakozást nyújtson minden egyes alkalommal vendégeink számára.

Minden szezonban előzőekhez képest hasonlóan egy sikeres folytatásra készülünk a fiatalos és lelkes csapatunkkal, hogy a visszatérő- és új vendégeink számára továbbra is maradandó élményt nyújtsunk. Újra szeretettel várjuk azokat a kollégiumokat és nagycsoportokat is, akik a tavalyi szezonban megtiszteltek jelenlétükkel, valamint az új "becsúszókat".

Próbáld ki és szeresd meg Te is a Jégdisco adta lehetőségeket!
Ha esetleg nem próbáltad volna még a jégkorcsolyázást, akkor se csüggedj! Kölcsönözz a helyszínen kiváló minőségű jégkorcsolyát, többféle méretben - és irány a pálya a barátokhoz!

"A helyszín és a rendezvény zavartalan biztosítását szem előtt tartva..."

Dél-Magyarország legnagyobb fedett műjégpályája biztosítja vendégeink számára a helyszínt a szegedi jégdiszkónak péntek esténként. Egyszerre több száz jégkorcsolyázni vágyó fiatalnak és felnőttnek van lehetősége 2 órán át csúszni, szórakozni és kikapcsolódni a Jégdisco csapatával. A jégpálya “Hüttében”, akár a forralt bor vagy a forró tea mellett van lehetőségünk elfogyasztani a frissen készült melegszendvicset, vagy hot-dogot. Rendezvényünket tapasztalt biztonsági szolgálat biztosítja, hogy mindenkinek zavartalan legyen a szórakozása.

  • Pálya mérete (játéktér): 30 x 60 méteres szabványos fa palánkkal
  • Borítása: hőszigetelt 8 cm-es hűtőbeton+ jég (szezonálisan)
  • Ülőhely a lelátón: 500 fő
  • Maximális egyidejű korcsolyázók létszáma: 400 fő
  • Közönség öltöző: kb. 300 fogassal ellátott ruhatár + öltöző rész
  • Külső parkolók száma: 80 parkolóhely
  • Egyéb szolgáltatást nyújtó helységek: büfé, korcsolya kölcsönzés, élezés

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: jegdiscoszeged@gmail.com
Műjégpálya Szeged: 2023. október - 2024. március (minden héten pénteken)
Műjégpálya Algyő: 2023. december 2-től (kéthetente szombaton)

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya