Kérdések és válaszok a szülőknek, valamint nektek a péntekkel kapcsolatosan!

Kérdések és válaszok a szülőknek, valamint nektek a péntekkel kapcsolatosan!

Kedves Szülők, kedves fiatalok!

Nagyon sok kérdés érkezett be eddig hozzánk a péntek esti Retro Klubban megrendezésre kerülő Jégdisco x Lájk Buli kapcsán és ezért szeretnénk pár mondatban beszélni róla.

Mint tudjátok, hogy a Jégdisco szervezői elkötelezett hívei annak (már több mint 16 éve!), hogy a városban különböző szórakozási és sportolási lehetőséget biztosítsanak a fiatalabb generáció számára.
Köztudott, hogy az idei szezonban NEM nyit ki a szegedi Műjégpálya - ami nagyon szomorú dolog, de itt szeretnénk megemlíteni a "pót" eseményünket, ahova bátran eljöhetnek a fiatalok továbbra is szórakozni.

A Lájk Buli partysorozatunkat 2011-ben alapítottuk meg és idén 10 év után ennek apropóján újra elindítjuk, hogy egy olyan helyen tudjanak a szegedi és környékbeli fiatalok (13-18 évesek) szórakozni, ahol minden körülmény adott a szabadidő eltöltésére.
Rendezvényeink során NEM ÁRUSÍTUNK ALKOHOLT (büfé üzemel - kizárólag üdítők kaphatóak), illetve kulturált körülmények között tudnak vendégeink nálunk szórakozni péntekenként, kora esti időpontban (19:00-22:00). A belépés diákigazolványhoz kötött.
Ez az a buli, ahova a szülők nyugodt szívvel engedhetik el gyerekeiket, hiszen a belváros egyik legszebb klubjában, biztonságos körülmények között szórakozhat minden 13-18 éves fiatal!  Minden egykori-, és új JD-s arc itt fog ezentúl bulizni (na meg természetesen az algyői Műjégpályán). 

Idén a Jégdisco csapata a jég helyett, a táncparkettre csúszik rá!
Közkívánatra újra lesz LÁJK BULI - a JD-seknek, ahol kéthetente pénteken tudunk majd szórakozni! Fontos, hogy ezeken a bulikon alkoholt NEM árusítunk és a belépést diákigazolványhoz kötjük. Az alsó korhatár: betöltött 13. életév, a maximum 18. életév.
A helyszín pedig Szeged belvárosa, azon belül az éjszakai bulik egyik legnagyobb szórakozóhelye, a Retro Klub (Széchényi tér).

Belépőjegyek egységesen 3.000 Ft, ami a helyszínen a jegypénztárban váltható. Kísérők /szülő, nagykorú testvér, vagy barát/ jöhetnek.

Köszönjük, ha elolvastad és bízunk benne, hogy sok régi- és új JD-s fiatallal találkozhatunk péntek este a Retroban!

Még több információ az Instagramon: @lajkbuli

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: jegdiscoszeged@gmail.com
Műjégpálya Szeged: 2023. október - 2024. március (minden héten pénteken)
Műjégpálya Algyő: 2023. december 2-től (kéthetente szombaton)

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya