Az X-Faktor nyertesei (USNK) most pénteken a jégpályán!

Az X-Faktor nyertesei (USNK) most pénteken a jégpályán!

USNK Hivatalos x Jégdisco Szeged -  2019. MÁRCIUS 8. - SZEGED VÁROSI MŰJÉGPÁLYA
A 2018-as X-Faktor nyertesei - a #USNK - a Jégdisco Szeged #Exclusive keretein belül, a Szeged Városi Műjégpályán! Gyere és hallgasd meg kedvenceidet, fotózkodj és jégkorizz páratlan hangulatban a jégpályán!
DJ: JOERJUNIOR | MC: MolnárBé

Jegyinformáció:
• ONLINE | PÉNTEK 15:00 ÓRÁIG: https://bit.ly/2DqzpWH
• HELYSZÍNEN | PÉNTEK 19:30-TÓL (FŐBEJÁRAT)

Az elővételes jegyekkel 19:00-től lehet belépni, a PICK-el szemben, a Műjégpálya nagykapuján! A jegyek online és a helyszínen egységesen 3.000 Ft / db áron kaphatóak!

Kedves Vendégeink! Számunkra nagyon fontosak vagytok és talán még fontosabb az, hogy rendezvényeink alkalmával a lehető legjobban érezzétek magatokat az általunk biztosított kulturált szórakozási- és sportolási lehetőségek által! A legutóbbi, teltházas Stolen Beat koncert után, itt egy újabb közkívánatra létrehozott rendezvény, méghozzá a tavalyi X-Faktor nyerteseivel, a USNK-vel! Csapatunk felkészült és a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precízitással végzi minden egyes alkalommal a feladatát, amely most sem lesz másképp! Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a következő sorokat és ügyeljetek a szabályok betartására, hogy mindenki valóban jól érezhesse magát! Lentebb pár hasznos információt leírtunk, de ha kérdésed van, keress fel minket Facebook üzenetben, vagy Instagramon, hiszen ott is készségesen állunk rendelkezésre minden kedves Vendégünk számára!

BELÉPTETÉS //// NYITVATARTÁS

A beléptetés 2 kapun fog történni.
Teljes programbontás:
18:45 órától - Belépés VIP jegyekkel rendelkezőknek a Szabadkai út felől, a főbejáraton + helyszíni jegyvásárlási lehetőség!
19:00 órától - Belépés 'Kedvezményes', vagy 'Normál' jeggyel rendelkezőnek a PICK-el szembeni bejáraton.
20:00 - 22:15 óráig | Jégkorcsolyázási lehetőség - DJ: JOERJUNIOR
21:00 - 21:45 óráig Színpadon a USNK
21:50 - 22:30 óráig Fotózkodási lehetőség a fellépőkkel
23:15 órakor | Kapuzárás (ekkora mindenkinek el kell hagynia a létesítményt) Helyszín: Szeged, Szabadkai út (Szeged Városi Műjégpálya) Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: “4-es” jelzésű villamos. Menetrend infó: http://szkt.hu/route/4-es-villamos

KARSZALAG / ELŐVÉTELES ÉS HELYSZÍNI JEGY

Elővételes korlátozott számban kaphatóak Március 8-ig itt: https://cooltix.hu/event/5c5da555a1e6842e5a7078e1
Helyszínen a normál belépő 3.000 Ft, VIP 5.500 Ft.

Az online vásárolt jegyedet kérjük nyomtasd ki, vagy okostelefonodon a 'Voucher-t' a helyszínen mutasd be (QR kód) és cserébe a jegyhez való karszalagot megkapod! Ha már rendelkezel karszalaggal, akkor kérünk téged tedd fel valamelyik csuklódra és rögzítsd azt. A helyszínen vásárolt belépőd mellé is jár feliratozott karszalag! Az elővételes jegy átruházható más számára, de belépés 13 éven aluliaknak kizárólag nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

FELLÉPÉS, FOTÓZKODÁS:

A fellépés 21:00-21:45-ig tart, majd utána közös fotózás- és dedikálási lehetőség a USNK srácokkal. A fotózási lehetőség VIP karszalaggal rendelkezőknek külön sorban, míg az egyéb karszalagokkal rendelkezőknek érkezési sorrendben történik az erre kijelölt ponton! VIP karszalaggal soronkívüli fotózkodás és dedikálás a térképünkön kijelölt helyen, a koncert után - érkezési sorrendben. Kérünk mindenkit, hogy a ‘STAFF’ utasításait tartsátok be! A közös fotózásnál kérjük ne töltsetek el sok időt (bármennyire is szeretnétek és a fellépők is), hiszen az idő szűkössége ezt nem engedi meg! Biztosítsunk fotózási, dedikálási lehetőségeket a többiek számára is! Dedikáló kártyát a fellépőktől kapják meg a VIP karszalagosok!

További fontos tudnivalók

A jégre nem kötelező rámenni, hiszen 4 lelátóról is megtudod nézni, illetve hallgatni kedvenceidet, továbbá “barátkozhatsz” a Jégdisco Szeged páratlan hangulatával! De ha a jégre mennél, akkor azt KIZÁRÓLAG JÉGKORCSOLYÁVAL teheted meg! Ha nincs jégkorid, akkor a helyszínen a kölcsönzőben van lehetőséged bérelni (600 Ft / alkalom). A gyorsabb kiszolgálás érdekében, kérjük készítsd elő diák-, vagy személyiigazolványodat, amivel kölcsönözni tudsz! A jégpálya területén fokozottan figyeljünk egymás testi épségére! A szegedi Jégdisco-ba belépő látogatók a jegy megvásárlásával és a szolgáltatások igénybevételével elfogadják a Jégpálya házirendjét, biztonsági rendszabályait, és tudomásul veszik, hogy azok megszegésekor a pályafelügyelők a terület elhagyására kötelezhetik őket.

 1. A Jégdisco-t mindenki a saját felelősségére látogathatja. A pályán sapka és kesztyű viselése kötelező! A jégpályát csak és kizárólag korcsolya használatával lehet igénybe venni, cipővel a jégen tartózkodni TILOS! Az épületben található lépcsőt korcsolyával mindenki csak saját felelősségére használhatja.
 2. A pálya üzemeltetője és rendezői mindent megtesznek a Jégdisco biztonságos működtetése érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása (pl.: fogózás), vagy az egyéni balesetek miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal!
 3. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk.
 4. Amennyiben bármilyen baleset történik, kérjük, haladéktalanul értesítsék a pályafelügyelőket! A biztonságos és felhőtlen szórakozás közben mindig érdemes odafigyelni egymás testi épségére, ezért nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy az önhibákból származó esetleges balesetekért felelősséget nem tudunk vállalni! Ha bekövetkezett a baj, akkor keressétek bizalommal a bejáratnál levő elsősegélynyújtóhelyet (orvost), vagy szervezőket, akik segítenek majd neked / nektek. Kérünk benneteket, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra.
 5. Vészhelyzet esetén kérjük, kövessék a rendezők utasítását és “kijárat” feliratokat!
 6. A Jégdisco meghirdetett rendezvények esetleges időpont változtatásának jogát, az ebből eredőkárokért semmilyen felelősséget nem vállal. Rendezvény elmaradása esetén a jegyek kizárólag ajegypénztárban és a tárgynapon válthatók vissza. A jegy árán kívül a látogató nem léphet felsemmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel a rendezőkkel szemben. Egyéb esetben jegyet nem cserélünk és nem váltunk vissza.
 7. A Jégdisco rendezői fenntartja magának a jogot arra, hogy előzetes helyszíni tájékoztatást követően a pályát, vagy annak egy részét, zártkörű rendezvény miatt a közönség előtt lezárja, ezzel kapcsolatosan további reklamációt nem fogadunk el és a jegyet nem váltjuk vissza.
 8. Az Jégdisco nyitva tartása és jegyárai a jegypénztáraknál kihelyezett táblán és a www.jegdiscoszeged.hu oldalon olvashatók. A belépőjegy a jégpálya használatára jogosít, a korcsolya kölcsönzés költségtérítésesek.
 9. A Jégdisco Szeged rendezvényeit 13 éven aluliak kizárólag nagykorú felügyelete mellett látogathatják!
 10. A jegy megvásárlásával egyidejűleg elfogadod, hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készül,amely a rendezvényt lebonyolító partisorozat hivatalos Facebook oldalán és saját weboldalán megjelenik. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető,viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel, vagy a rendezvény szervezőkkel szemben.
 11. Dohányozni a szegedi Műjégpálya területén csak az arra kijelölt helyeken lehet. A büfében a 18 év alatti látogatókat alkoholos itallal nem szolgálják ki! A büfében megvásárolt termékeket lehetőleg az épület területén kérjük elfogyasztani. A jégpálya területére étellel, itallal belépni TILOS és BALESETVESZÉLYES!
 12. Az Műjégpálya területén tilos szemetelni, illetve a pályát és berendezésit megrongálni. A pályaterületén mindennemű szándékos rongálás büntető feljelentéssel és anyagi felelősségre vonással jár.
 13. A jégpályáról az ittas- vagy kábítószer befolyása alatt álló látogatókat még érvényes jegybirtokában is haladéktalanul távozásra szólítjuk fel és ebben az esetben a rendezőség a jegy árát nem téríti vissza!
 14. A Műjégpálya területére tilos behozni bármilyen italt, üveget, szúró- és vágóeszközt, illetve bármilyen a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.
 15. A talált tárgyakat kérjük haladéktalanul a pályafelügyelőknek átadni, akik azokat ellenőrzés után a kasszában adják le. Az őrizetlenül hagyott csomagokért, táskákért, továbbá a ruhatárban elhelyezett értéktárgyakért (ékszer, készpénz, mobiltelefon...stb.) felelősséget nem vállalunk! Csak az eredeti ruhatári jegy jogosít a ruhák kiadására, telefonon bemutatott jegy nem.
 16. A Jégdisco Szeged, szezonálisan minden pénteken nyitva tart 19:30 órától 22:00 óráig.
 17. A diák kedvezményekhez hozd el magaddal érvényes diákigazolványodat, amivel egyben életkorodat is tudod igazolni.

USNK - Posztolj - Official Music Video
www.youtube.com/watch?v=zeB8Klj647E

USNK - #tevagya
www.youtube.com/watch?v=Bw8kEwc2hwo

USNK - Széééééétcsaptam
www.youtube.com/watch?v=aMWFBCEXfCY

USNK – !FogyaszdEl!
www.youtube.com/watch?v=ki4Za0CZXyo

Jégdisco Szeged OFFICIAL AFTERMOVIE (2018/2019)
https://bit.ly/2PddE0i

Nyitvatartás (Jégdisco):

Telefon: +36 70 284 1841
E-mail: hello@jegdiscoszeged.hu
2019. október 4-től, 2020. március 27-ig.
Minden péntek este 19:30 - 22:30 óráig.
Kapunyitás: 19:30 óra. Jégidő: 20:00-22:00 óra.

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya